Biofunkcionális Fogsor

Természetes Megjelenés és Kiemelkedő Kényelem – A Mosoly, Amire Mindig Is Vágyott

Professzionális Biofunkcionális Fogsor

Mi az a Biofunkcionális Fogsor?

A biofunkcionális fogsor egy speciálisan kialakított fogpótlás, amely a természetes fogak élettani funkcióit és megjelenését utánozza. Ez a típusú fogsor tökéletesen illeszkedik az Ön szájához és arcához, biztosítva a kényelmes viseletet és a természetes mosolyt. Különleges anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállóak, így hosszú távú megoldást nyújtanak a foghiányra. 

Testreszabott Illeszkedés

Minden biofunkcionális fogsor egyénre szabottan készül, hogy tökéletesen illeszkedjen a páciens szájához és biztosítsa a maximális kényelmet. Az illeszkedés pontossága révén elkerülhetők a kellemetlenségek és a fogsor mozgása, így zavartalanul élvezheti a mindennapi tevékenységeket, beleértve az étkezést is.

Természetes Hatás

A biofunkcionális fogsor teljesen élethű megjelenést biztosít, mely tökéletesen illeszkedik az arc természetes vonásaihoz. Az esztétikus kialakításnak köszönhetően visszanyerheti magabiztos mosolyát, és senki sem fogja észrevenni, hogy fogsort visel.

Jelentkezzen állapotfelmérésre!

Ossza meg fogazatával kapcsolatos elképzeléseit munkatársainkkal, akik a víziójához a legmegfelelőbb fogorvost ajánlják csapatunkból az állapotfelméréshez. Ezt követően a szakterületen a legképzettebb fogorvosunk végzi el a szükséges kezelést.

Rendelőnk

8900 Zalaegerszeg Csendes utca 34

Nyitvatartás

H - P: 9:00 - 16:00
Szo - V: Zárva

Rólunk mondták

Zalaegerszeg facebook

Nagyon jó szakemberek, kellemes légkör! Csak ajánlani tudom! 🙂

Zalaegerszeg facebook

Még az nap tudtak fogadni, ami számomra nagyon fontos volt. Kedvesek az asszisztensek, a fogorovos precízen oda figyel a páciensére. Ajánlom mindenkinek! 🙂

Zalaegerszeg facebook

Nagyon profi csapat!Mindenkinek ajánlom!

Zalaegerszeg facebook

A legkedvesebb és legprofibb szakemberek, akikkel eddig találkoztam! 🥰 Általában fogorvoshoz nem szívesen megy az ember, de hozzájuk mindig nyugodtan érkezem, mert tudom, hogy jó kezekben leszek, megbízom bennük!

Orvosaink

GYIK

Gyakori kérdések a fogpótlásokkal kapcsolatban

Mi az All-on-4 fix fogsor lényege?

Az All-on-4 fix fogsor egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi, hogy teljes fogsort rögzítsenek mindössze négy implantátum segítségével.

Ez a technika gyorsabb és kevésbé invazív, mint a hagyományos módszerek, és kiváló stabilitást biztosít a fogpótlások számára.

Milyen hosszú az élettartama a cirkónium koronának?

A cirkónium koronák élettartama megfelelő ápolás mellett akár 10-15 év vagy annál hosszabb is lehet. Az élettartamot befolyásolja a szájhigiéné, az étkezési szokások, valamint a fogorvosi ellenőrzések rendszeressége.

Rendszeres karbantartással és óvatos használattal hosszú évekig élvezheti a cirkónium korona előnyeit.

Hogyan tisztítsam a műfogsoromat?

A műfogsor tisztítása elengedhetetlen a szájhigiénia fenntartása érdekében.

Naponta legalább kétszer, reggel és este tisztítsa meg a műfogsort puha sörtéjű fogkefével és speciális műfogsor tisztítószerrel.

Kerülje a forró vizet, mert az deformálhatja a műfogsort. Éjszaka ajánlott vízbe vagy műfogsor ápoló oldatba helyezni, hogy nedves maradjon és megőrizze formáját.

Mi a különbség a miniimplantátumok és a hagyományos implantátumok között?

A miniimplantátumok kisebb átmérőjűek, mint a hagyományos implantátumok, ami kevesebb csontanyag eltávolítását igényli.

Gyorsabban és kevésbé invazívan helyezhetők be, így kevesebb fájdalommal és rövidebb gyógyulási idővel járnak.

Milyen esetekben ajánlott a fémkerámia korona?

A fémkerámia koronák különösen ajánlottak a hátsó fogak esetében, ahol nagyobb rágási erőknek vannak kitéve. Az erős fémváz ellenáll a kopásnak, míg a kerámia borítás természetes megjelenést biztosít.

Tudjon meg többet!

Fedezze fel, mi állhat problémája hátterében, és hogyan találhat rá a legjobb megoldásra!

Hasznos Cikkeink

10+1 Fogászati CT röntgenfelvétel tudnivalók

Tartalom jegyzék Fogászati CT röntgenfelvétel tudnivalók De vajon mi is az a fogászati CT röntgenfelvétel, és miért...