Kombinált Fogpótlás

Tökéletes Egyensúly a Stabilitás és Kényelem Között!

Professzionális Kombinált Fogpótlás

Tökéletes Illeszkedés

A kombinált fogpótlás egyesíti a rögzített és kivehető fogpótlások előnyeit. A rögzített részek biztosítják a stabilitást, míg a kivehető elemek kényelmet nyújtanak. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a fogpótlás tökéletesen illeszkedjen a meglévő fogakhoz, biztosítva ezzel a maximális komfortérzetet a mindennapi használat során.

Hosszú Távú Megoldás

A kombinált fogpótlás tartós és megbízható megoldást nyújt a foghiányra. A rögzített és kivehető részek együttműködése biztosítja, hogy a fogpótlás hosszú éveken keresztül kifogástalanul szolgálja a pácienst, minimális karbantartás mellett. Ez a stabilitás és tartósság kiemelkedő kényelmet biztosít a mindennapokban.

Személyre Szabott Megoldás

Minden kombinált fogpótlás egyedi, és a páciens szájüregi adottságaihoz igazodik. A fogorvos figyelembe veszi a páciensek igényeit és elvárásait, hogy a legjobb megoldást nyújtsa számukra. Ez a személyre szabott megközelítés biztosítja, hogy a fogpótlás tökéletesen illeszkedjen és teljes mértékben megfeleljen a páciens elvárásainak.

Jelentkezzen állapotfelmérésre!

Ossza meg fogazatával kapcsolatos elképzeléseit munkatársainkkal, akik a víziójához a legmegfelelőbb fogorvost ajánlják csapatunkból az állapotfelméréshez. Ezt követően a szakterületen a legképzettebb fogorvosunk végzi el a szükséges kezelést.

Rendelőnk

8900 Zalaegerszeg Csendes utca 34

Nyitvatartás

H - P: 9:00 - 16:00
Szo - V: Zárva

Rólunk mondták

Zalaegerszeg facebook

Nagyon jó szakemberek, kellemes légkör! Csak ajánlani tudom! 🙂

Zalaegerszeg facebook

Még az nap tudtak fogadni, ami számomra nagyon fontos volt. Kedvesek az asszisztensek, a fogorovos precízen oda figyel a páciensére. Ajánlom mindenkinek! 🙂

Zalaegerszeg facebook

Nagyon profi csapat!Mindenkinek ajánlom!

Zalaegerszeg facebook

A legkedvesebb és legprofibb szakemberek, akikkel eddig találkoztam! 🥰 Általában fogorvoshoz nem szívesen megy az ember, de hozzájuk mindig nyugodtan érkezem, mert tudom, hogy jó kezekben leszek, megbízom bennük!

Orvosaink

GYIK

Gyakori kérdések a fogpótlásokkal kapcsolatban

Mi az All-on-4 fix fogsor lényege?

Az All-on-4 fix fogsor egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi, hogy teljes fogsort rögzítsenek mindössze négy implantátum segítségével.

Ez a technika gyorsabb és kevésbé invazív, mint a hagyományos módszerek, és kiváló stabilitást biztosít a fogpótlások számára.

Milyen hosszú az élettartama a cirkónium koronának?

A cirkónium koronák élettartama megfelelő ápolás mellett akár 10-15 év vagy annál hosszabb is lehet. Az élettartamot befolyásolja a szájhigiéné, az étkezési szokások, valamint a fogorvosi ellenőrzések rendszeressége.

Rendszeres karbantartással és óvatos használattal hosszú évekig élvezheti a cirkónium korona előnyeit.

Hogyan tisztítsam a műfogsoromat?

A műfogsor tisztítása elengedhetetlen a szájhigiénia fenntartása érdekében.

Naponta legalább kétszer, reggel és este tisztítsa meg a műfogsort puha sörtéjű fogkefével és speciális műfogsor tisztítószerrel.

Kerülje a forró vizet, mert az deformálhatja a műfogsort. Éjszaka ajánlott vízbe vagy műfogsor ápoló oldatba helyezni, hogy nedves maradjon és megőrizze formáját.

Mi a különbség a miniimplantátumok és a hagyományos implantátumok között?

A miniimplantátumok kisebb átmérőjűek, mint a hagyományos implantátumok, ami kevesebb csontanyag eltávolítását igényli.

Gyorsabban és kevésbé invazívan helyezhetők be, így kevesebb fájdalommal és rövidebb gyógyulási idővel járnak.

Milyen esetekben ajánlott a fémkerámia korona?

A fémkerámia koronák különösen ajánlottak a hátsó fogak esetében, ahol nagyobb rágási erőknek vannak kitéve. Az erős fémváz ellenáll a kopásnak, míg a kerámia borítás természetes megjelenést biztosít.

Tudjon meg többet!

Fedezze fel, mi állhat problémája hátterében, és hogyan találhat rá a legjobb megoldásra!

Hasznos Cikkeink

10+1 Fogászati CT röntgenfelvétel tudnivalók

Tartalom jegyzék Fogászati CT röntgenfelvétel tudnivalók De vajon mi is az a fogászati CT röntgenfelvétel, és miért...