Pecsics Andrea

Fogtechnikus

Számomra a legfontosabb, hogy...

minden páciensünk visszakapja a mosolyát és az önbizalmát.

Hiszem, hogy egy jól elkészített fogsor nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem jelentősen javítja az életminőséget is.

Örömmel tölt el, hogy a Megoldent csapat tagjaként hozzájárulhatok pácienseink boldogságához és elégedettségéhez.

Fogtechnikusi Diploma: 2005

Andrea 2005-ben végzett fogtechnikusként, és hivatásának a protetikát, azaz a kivehető pótlások készítését választotta.

Az elmúlt öt évben a Megoldent csapat tagjaként dolgozik, ahol szakmai tudását és elhivatottságát nap mint nap kamatoztatja.

Kiemelkedő szakértelemmel készíti el a biofunkcionális fogsorokat, amelyek visszaadják pácienseink arcát és mosolyát, és ezáltal magasabb életminőséget biztosítanak számukra.

Innováció, Esztétika

Andrea számára meghatározó élmény volt a biofunkcionális fogsorral való találkozás, hiszen ezek az innovatív megoldások új szintre emelik a fogpótlások hatékonyságát és esztétikáját.

Büszkeséggel tölti el, hogy személyesen tanulhatott és tanulhat továbbra is Rátonyi József Mestertől, aki Magyarországon a kivehető pótlások elismert specialistája.

Andrea elkötelezett a folyamatos szakmai fejlődés iránt, és mindent megtesz azért, hogy pácienseinek a legjobb megoldásokat nyújtsa.

 

Jelentkezzen állapotfelmérésre!

Ossza meg fogazatával kapcsolatos elképzeléseit munkatársainkkal, akik a víziójához a legmegfelelőbb fogorvost ajánlják csapatunkból az állapotfelméréshez. Ezt követően a szakterületen a legképzettebb fogorvosunk végzi el a szükséges kezelést.

Rendelőnk

8900 Zalaegerszeg Csendes utca 34

Nyitvatartás

H - P: 9:00 - 16:00
Szo - V: Zárva

Rólunk mondták

Zalaegerszeg facebook

Nagyon jó szakemberek, kellemes légkör! Csak ajánlani tudom! 🙂

Zalaegerszeg facebook

Még az nap tudtak fogadni, ami számomra nagyon fontos volt. Kedvesek az asszisztensek, a fogorovos precízen oda figyel a páciensére. Ajánlom mindenkinek! 🙂

Zalaegerszeg facebook

Nagyon profi csapat!Mindenkinek ajánlom!

Zalaegerszeg facebook

A legkedvesebb és legprofibb szakemberek, akikkel eddig találkoztam! 🥰 Általában fogorvoshoz nem szívesen megy az ember, de hozzájuk mindig nyugodtan érkezem, mert tudom, hogy jó kezekben leszek, megbízom bennük!

Orvosaink