KORONÁK-HIDAK-CIRKON

Amennyiben egy fog struktúrája túl nagy felületen sérül és már nem lehet töméssel helyreállítani, koronák készítéséhez kell folyamodni.

A borító koronák színükben, formájukban megegyeznek a fogak természetes anatómiájával és funkciójával.

A híd egy olyan rögzített fogpótlás jelent, ahol a hiányzó fogak is pótlásra kerülnek a szomszédos pillérfogak bevonásával. Ezek az ún. fix pótlások, a tartófogakon speciális ragasztócementtel rögzülnek. Anyagukat tekintve lehetnek hagyományos fémkerámia, vagy CAD-CAM technológiával készült lézerszinter, illetve fémmentes Cirkon pótlások.


Laboratóriumunkban a korona- és hídpótlások több fajtáját készítjük, kiválasztva mindig az Ön igényeinek megfelelően, figyelembe véve fogazati státuszát és rágásfunkcióját.

A cirkon tökéletes megoldás fémallergiásoknak! Az allergia okozta panaszok 100%-ban eltűnnek. A CAD-CAM technológiának köszönhetően pontos, precíz koronákat tudunk készíteni, amelyek megfelelnek a mai esztétikai és funkcionális elvárásoknak. A cirkon nagy fényáteresztőképességénél fogva természetes hatást nyújt. A fémkerámia pótlásoknál gyakran megfigyelhető szürkés nyaki elszíneződés kiküszöbölhető vele.