diagnosztika

Látogasson el rendelőnkbe és megtaláljuk fogászati problémáinak okát, kezelési tervet és árajánlatot készítünk.

Kezelési terv és ajánlat

Az első konzultáció alkalmával egy részletes anamnézislap kitöltése után fizikális vizsgálatot végzünk és panoráma röntgenfelvételt készítünk. Ezek és az Ön igényeinek maximális figyelembevételével elkészítjük a legideálisabb kezelési tervet és árajánlatot. Az elfogadott kezelési terv alapján tudunk további időpontokat egyeztetni, a lehető legrövidebb határidőn belül.


Digitális panorámaröntgen

A digitális panorámaröntgen a leggyakrabban választott képalkotó eljárás, amelyet a páciens fogazati állapotának felméréséhez és/vagy góckutatásához használunk. Átfogó képet ad a teljes fogazatról, csontszerkezetről.


CBCT vizsgálat

Az implantációhoz illetve a kérdéses esetekhez CBCT felvétel szükséges. A CBCT felvétel egy haromdimenziós képalkotó eljárás, amely a sikeres implantációhoz elengedhetetlen. Mutatja a meglévő csontállomány 3D-s méreteit, sűrüségét. Kérdéses esetekben, például, panaszos gyökérkezelt fogak esetében is kimutatja a két dimenziós panorámaröntgenen nem látható elváltozásokat, így hozzásegít a panaszok megszüntetéséhez. A CBCT VIZSGÁLATI ELJÁRÁS RENDELŐNKBEN SZINTÉN ELÉRHETŐ!